Voormasten voor de binnenvaart

Een voormast op uw schip plaatsen, biedt verschillende functionele en esthetische voordelen. Bij Alubouw de Mooij kunt u kiezen uit verschillende soorten hydraulische voormasten die u op afstand kan bedienen. 

Wanneer u een beter zicht wenst en veder vooruit wil zien is het fijn om een radar en eventueel camera's op het voorschip te hebben. Om dit alles op het voorschip te monteren leveren wij aluminium voormasten welke hydraulisch bedienbaar zijn in verschillende maten, soorten, modellen en prijsklasse. 

Zo hebben we de standaard mast, dit is een mast met de cilinder en kabels uitwendig en opgebouwd uit vierkante aluminium of rvs koker dit is afhankelijk van de lengte.

Alubouw de Mooij heeft de volgende voormasten

  • Standaard voormast
  • Meiro
  • Wilhekmina
  • Ina

Dan hebben we de Meiro, Wilhelmina en Ina mast dit zijn verschillende soorten D masten waar de kabels en hydrauliek netjes is geïntegreerd.  De kop met ra,s zijn in verschillende modellen te verkrijgen nl. Ovaal, ruit, doos of D-vorm. Al onze masten kunnen we in een gewenste kleur spuiten.

Om zo goed mogelijk in te spelen op uw behoeften en wensen, produceren we al onze voormasten op maat.

Mogelijkheden

Aluminium of roestvast staal? Telescopisch of klappend naar voor of naar achter? Met of zonder zijvleugels? Kabeldoorvoeren binnendoor of buitenlangs? Afwerking met hoogwaardige lak? U stelt zelf uw ideale voormast samen (inclusief kop en radar). Wij houden er steeds rekening mee dat deze lager komt te staan dan de kruiplijn.

 


Meer weten
over onze maatwerk toepassingen!

Neem contact met ons op en laten we samen de mogelijkheden bespreken. Alubouw de Mooy: voor stuurhuizen, roefdeuren en radarmasten.

ALUBOUW DE MOOY BV
Noordeinde 7
3341 LW H.I. Ambacht
+31 (0) 78 68 2121 4